Portfolio

Back to portfolio categories

The Link

This project is a small but important site being the most direct route between the two main shopping centres, previously accessed via a narrow alleyway, the existing building on the site is proposed to be demolished and a new building with a narrower footprint to replace it creating a wider and more inviting throughroute. The three storey brick building is to feature a cafe and retail unit at ground level, office space at first floor and four apartments on the top. The ground floor would be mostly glazed to provide a line of site through to the linkway, with the upper floors overhanging to increase floor area and provide some weather protection. The urban landscape will feature decorative paving and planting to help guide the pedestrian traffic.

assets/Uploads/cafe.jpg assets/Uploads/plan5.jpg assets/Uploads/elevatiojn.pg.jpg assets/Uploads/link.jpg assets/Uploads/link-detail.jpg assets/Uploads/link-entry.jpg
Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0